Razvoj i izrada internet prodavnice

Klijentima pružimo usluge kroz inovacije i naprednu tehnologiju.

Šta je to Internet prodavnica?

Zašto se odlučiti na izradu Internet prodavnice ili E-comerc platforme?

Izradom veb prodajnog kanala popularno E-commerc-a, na brz način možete doći do novih kupaca koji su fizički udaljeni i po nekoliko stotina kilometara od Vas, te da Vaše proizvode putem kurirskih službi dostavljate na teritoriji cele Srbije, a ne retko i u celom svetu. Elektronskom trgovinom optimizovaćete troškove poslovanja uštedom troškova skladištenja, poslovnog prostora, zaposlenih islično. Nakon Covid 19, kupovina iz fotelje i brza dostava bacile su nas u novu eru trgovine, koja za edukovanog kupca predstavlja veliku uštedu vremena.

Za Vaše potrebe razvijaćemo i izraditi jedinstvenu veb platformu, jedinstvenog dizajna i funkcionalnosti, koja je prilagođena isključivo Vašim zahtevima, proizvodima i uslugama kojima se bavite. Pomoću naprednih informacionih tehnoligija koje koristimo u svom radu odgovorićemo svim zahtevima koji se pred nas postave, kreirajući profesionalnu platformu modernog dizajna u kratkim vremenskim rokovima i sa konkurentnim cenama. Platforma je osim ekranima kompjutera, prilagođena i tabletima, ali što je najbitnije, prilagođena je mobilnim telefonima jer se više od 70% prodaja obavi putem pmetnih telefona.

Osnovno pravilo naših platformi su da osiguraju lakoću surfovanja veb sajtom, lakoću prelaska sa stranice na stranuicu, lakoću kupovine preko sajta što je veoma bitno za uspešan digitalni marketing prilikom prodaje proizvoda ili usluge kompanije trećim licima, bezbednost, lakoću upravljanja prodavnicom i različite načine plaćanja.