Razvoj i izrada custom veb sajta

Klijentima pružimo usluge kroz inovacije i naprednu tehnologiju.

Šta je to Custom veb sajt?

Za Vaše potrebe razvijaćemo i izraditi jedinstvenu veb platformu, jedinstvenog dizajna i funkcionalnosti, koja je prilagođena isključivo Vašim zahtevima, proizvodima i uslugama kojima se bavite.

Custom dizajn sajta podrazumijeva programiranje sajta od nule pa do konačnog rešenja. Za izradu veb sajta potrebno je izraditi kompletan dizajn sajta. Dizajnom korisničkog interfejsa, UI Dizajnom i dizajnom korisničkog iskustva, UX Dizajnom, stvaramo sistem koji nije samo operativan, već i upotrebljiv i prilagodljiv promenljivim potrebama korisnika i koji se usredsređuje na upotrebljivost i pristupačnost pri interakciji s korisnikom. Naša veb rešenja osiguravaju lakoću surfovanja veb sajtom, tj., lak proces prelaska sa stranice na stranuicu i brzo učitavanje fotografija i sadržaja. U izradi custom rešenja osim UX/UI uključeni su i programi CSS, JavaScript, PHP, MySQL i slično. Pomoću naprednih informacionih tehnoligija koje koristimo u svom radu odgovorićemo svim zahtevima koji se pred nas postave, kreirajući profesionalnu platformu modernog dizajna u kratkim vremenskim rokovima i sa konkurentnim cenama. Iz tog razloga za izradu ovih sajtova potrebno je izdvojiti mnogo više vremena u odnosu na template sajtove.

Mi našim klijentima uvek preporučujemo izradu custom rešenja, programiranja veb rešenja od nule, prema zahtevima i potrebama klijenta, koji je jednistvenog dizajna, prijatan oku, lak za učitavanje i surfovanje stranicama, ima dobru vidljivost, dobru SEO optimizaciju sajta, mogućnost stalne nadogradnje i ono što je najbitnije, čist kod i dobru zaštitu od hakerskih napada. Custom sajt kakav ćemo uz Vašu pomoć programirati i dizajnirati, imaćete samo Vi i niko više. Doduše, za razliku od template sajtova čije besplatne ili plaćene teme možete preuzeti, preraditi i prilagoditi Vama, izrada custom rešenja je skuplja i duže traje njena izrada, ali su i prednosti mnogostruko veće. Template sajtovi, šablonski sajtovi, bazirani su na prethodno kodiranom šablonu pa je izrada ovakve vrste sajta jeftinija opcija u odnosu na custom rešenja, pa se može desiti i postojanje lošeg koda teme sajta, kao i naknadne teškoće prilikom ažuriranja veb sajta.

Mane template sajtova su te da ćete uvek zavisiti od treće osobe jer ne znate ko je ili koliko tim i gde se u svetu nalazi, kreirao i razvio temu sajta, tema nije automatski optimizovana za pretraživače, poseduje više funkcionalnosti od kojih Vam ne trebaju sve, koje dodatno opterećuju sajt i na kraju, Vaš sajt neće biti jedinstven jer će mnoge kompanije širom sveta koristiti identičan templejt, samo drugačije dizajniran.